Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, January 2, 2011

~Inspirasi warna untuk dijadikan tema pilihan hari bahagia~


Salam readers!

Ni ada beberapa kombinasi tema warna yang boleh difikir-fikirkan untuk dijadikan pilihan.

Jom jamu mata jom.



Tema: Burgundy+Oren
  Ceria dan Bertenaga


Tema: Pinky
 So Suwiiit


Tema: Hijau+Coklat
Fresh


Tema: Purple+Pink
  
Sangat Manis, Feminin, Comel. Ok, suka sangat yang ni! Hehe


Wah, semua santek-santek woo.
 Pilih-pilih! Hee.


Tema: Hijau+Kuning
Ceria 

Tema: Pink+Burgundy
Cun! Burgundy tu dark purple la kan.


Tema: Purple+Hijau
Matang dan Fresh


Tema: Merah+Coklat
Dramatik


Tema: Oren+Hijau
Gembira dan Ceria

 
Tema: Hijau+Ivory
Ketenangan terpancar


 Tema: Pink+Hitam+Putih
Trendy

(Sumber: http://www.the-wedding-information-site.com)



Mana pilihan anda?

Cerita pasal roda warna di sini ya.


2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

RAMBANG MATA.. semua cantik2. apapun tema harus la di pilih dgn kesesuaian warna kulit juga sbb tema akan mempengaruhi warna baju nanti, kan??

ENTRI TERKINI APA KRITERIA YG PERLU ADA UNTUK BEN LEKIT TERJAH BLOG KORANG

kitakesitu said...

@the lekat lekit story: yeah, betul tu. nanti buat entry pasal kesesuaian warna kulit dan warna pula lah.hee