Click for BEST OFFERS

Followers

Wednesday, January 12, 2011

~Dilema Broadband, tolong boleh?~


Salam readers!


Ada sesiapa boleh share berukben broadband apa yang....

murah
laju
dan
line tak asyik buat perangai...


pendek kata best lah.



Kalau ada, boleh share experience ya...

Terima kasih =)

4 comments:

WillBe.Mrs said...

i cm u jgk dulu...tp kan kne tgk la territory...mcm tmpt i even maxis pn payah nk dpt line even line tipun...then maxis ban!

Then i used celcom berukband, bayar mahal rm98/ month tp slow cm siput..! last2 i terminate skg ni u tau i guna pe? i use berukband DIGI yag pre paid tu..RM2 sehari...LAJUUUuuuuu...i suka..dulu ms pkai celcom i xda contract so modem i punya, jd i masukkan je simkad DIGI and so far i suka DIGI ...

u try tgk territory 3G ktne...kalo smpai ke umh u, sure blh...gud luck..!

kitakesitu said...

mine @ kl je pun. hehe. sure banyak coverage kn. tapi jz want to know the best price ever. lagipun untuk malam je sebab siang ada free wifi. hehe.

anyway, thanks dear for ur recommendation...wah bagusnya digi prepaid camtu. rm2 for a day. kalau maxis rm2 for just an hour tau. cis kek betul. hehe.

CekLa said...

kalau celcom rm5/day..

so far pakai maxis, ok takde masalah. laju. tapi time habis limit nak pecah kepala la berBW.

b4 this pakai celcom BB, macam kura2 je. nak buka email sampai dah hilang semangat nak buka pun, tak habis loading lagi, blank screen!

kitakesitu said...

oho cekla guna maxis ye...thanks for sharing =) macam teringin wimax,ok tak ya?