Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, January 23, 2011

~Paper Lantern mencipta aura elegant~

Salam!

Tetiba terberkenan dengan paper lantern decoration.

 Geram tengok.

Ada macam-macam warna dan bentuk.

Setiap warna mencipta rasa dan mood.


Jom layan ni.

 (Ref: http://www.facebook.com/ministryofmoment)


Cantik sangat-sangat. Mak aii napa rasa suka sangat eh?

Sempena raya cina kot? Hehe.




(Ref: Google)

Banyak sumber bagitau paper lantern ni murah dan mudah didapati di China Town @ Petaling Street.

Just gantung-gantung je kan. Mudah tapi elegant.



I heart it.


10 comments:

ElyaElmo said...

cantik kan..!!elya pun suka ngn paper lantern nii..
dekat pealing street ade...dekat dgn uda ocean...
tapi ely atak gilagi...planning nk g sana nti..hehe

kitakesitu said...

hehe..itula...tetibe suka sangat-sangat pula dengan design ni.aiyak.simple yet elegant.rasa nak gi usyar-usyar juga la petaling street tu.hee

Q said...

my dad suka sangat paper lantern nie..katanya nak bg doorgift untuk tetamu...haha I ingat nak buat perhiasan majlis ka..;)

kitakesitu said...

hye Q, wah memang kelaaass taste ur dad.hee bg gift ok gak,satu mesia btl la nnt =p

Fifah said...

Suke jgk..tp xtau nk cari kt ne kt png nie..byk yg deco2 B2B pki paper lantern..

kitakesitu said...

@Fifah: u kawen bila?mai la ke petaling street dulu.eh tapi tah-tah penang pun ada juai tak?area cina kan =) try survey kot-kot ada ya =)

yana aka heartbee said...

dear da jumpa tak mana ade lantern tu??...hehe...

since awk share psl kedai gift chow kit yg murah tu, sy slalu usha sni. mana tau ade info best lg..hehe..

hr tu borong leh thn kt situ, hbs beriban gak..:)

kitakesitu said...

@yana: ehehee waa sakan ye shopping kat chowkit tu.hehe.berbaloi-baloi kan =p
aha,pasal lantern tu, ramai kata dekat dengan McD and UDA ocean, Petaling street..simpang tepi Mc D tu. =)
oh ya,btw thanks ya jengok-jengok sini...datang lagi ya =)

yana said...

oh situ..sy familiar area tu..xsilap kedai cawan2 antik.kedai cina kan??

erm nti leh la survey if berkesempatan..nti if ade info lain sy share ye kt sini. hehe.

kitakesitu said...

@yana: yezza,kedai cina... =)