Click for BEST OFFERS

Followers

Thursday, December 5, 2013

~Open order: Tudung kahwin untuk orang muka bulat~

Assalam readers! =D


Nak order tudung diamond bling-bling halfmoon ni?

Exclusive dan elegant.

Pakai pun senang.

Dan wujud ilusi optik muka kita akan jadi bujur sikit. Hehe.






Berikut warna yang available if nak cepat, kot nak kawen bulan 12 ni ke kn. Hiks.





Cepat email ke kitakesitu@gmail.com


Harga terlajak murah sempena YES....RM250 combo tudung+veil.

Jangan tak percaya pulak tau!!!

Cepat....limited ni.



Have a nice day!




14 comments:

Dell said...

Nak pkai cam ni masa befday anak, over tak ? Hehehe ..

kitakesitu said...

@dell: hihi x over,melatops mummy! =p

amal salleh said...

mcm crown :)

jom join
http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer... ;)

Anonymous said...

assalam..ad fb x? sy nk soft blue..tp nk tudung sajeee..:)

Anonymous said...

assalam..ad fb x? sy nk soft blue..tp nk tudung sajeee..:)

Norlidawatey Abrah'in said...

klu nk tempah tudung cm ni blh berapa harga ea

kitakesitu said...

anon: blh je soft blue, mohon email ke kitakesitu@gmail.com ye :)

norlidawatey: mohon emailkan ke kitakesitu@gmail.com ye. tqvm :)

Daff Neyta said...

Salam sis.. sy bminat dgn ni.. mjlis bln5.. tq.. ble emailkan sy ke Daffneyta@gamil.com.. tq

amin aishah said...

salam..masih bley buat tempahan kew??

amin aishah said...

kalo bley mcg sye 0129390216

Nur Afiqah said...

Wane merah xde kew

Nur Afiqah said...

Sy ske sgt2..mrata cri xjmp..pm sy..wane merah2 lmbut,mcm2 lew..sy b'knan

Anonymous said...

Wrne grey ade x?bape rm?ni email sy..nuratiqahzawani88@gmail.com