Followers

Tuesday, March 11, 2014

~Open order: Tudung kahwin lace super cantik~

Assalam semua! :D


Jom tengok tudung lace ni jom.

Super maniiis n kebaboom. Hihi.











Tudung halfmoon yang senang dibentuk dan dipakai



Betul, tak tipu, lagi senang pakai dari shawl. 



Yang pasti, menutup bahagian dada.
Boleh adjust kelabuhan ikut pilihan u olz.


Berminat nak order?



Harga super murah diberi keutamaan untuk warna-warna di atas.



Jadi apa tunggu lagi?

Cepat bertindak.

Hee..

Hantarkan email ke kitakesitu@gmail.com 


Tataaa


Terima kasih semua :)



Thursday, December 5, 2013

~Open order: Tudung kahwin untuk orang muka bulat~

Assalam readers! =D


Nak order tudung diamond bling-bling halfmoon ni?

Exclusive dan elegant.

Pakai pun senang.

Dan wujud ilusi optik muka kita akan jadi bujur sikit. Hehe.






Berikut warna yang available if nak cepat, kot nak kawen bulan 12 ni ke kn. Hiks.





Cepat email ke kitakesitu@gmail.com


Harga terlajak murah sempena YES....RM250 combo tudung+veil.

Jangan tak percaya pulak tau!!!

Cepat....limited ni.



Have a nice day!




Monday, November 25, 2013

~Readymade Veil untuk pengantin gojes~

As salam readers! =)


Jom beli veil readymade yang cantik ni.

Disertakan perincian kemasan veil yang gojes untuk tatapan anda.

1


Siapa nak beli, terus email ke kitakesitu@gmail.com tau.

Mohon nyatakan kod veil tersebut.

Bayar rini, esok terus post =)



Veil Pink






Veil Hijau





Veil Grey1






Veil Blue Turqoise






Veil Soft Pink





Veil Cream Coklat






Veil Green Turqoise






Veil Cream Soft Yellow





Veil Grey2






Veil Peach 







Pheww...kan dah kata confirm cantik semuanya.

Hehe.

email: kitakesitu@gmail.com


Have a nice day!


Tuesday, October 22, 2013

Menerima tempahan tudung nikah, kahwin, dan sebarang majlis dengan harga yang berpatutan dan pasti memuaskan hati.

Assalamualaikum semua!


Terima kasih atas sokongan yang tidak putus-putus dari readers kitakesitu.blogspot ni.

Really appreciate it =D

Untuk makluman, company legal telah ditubuhkan dan didaftarkan dengan ssm  dengan no pendaftaran SA0187102-H.

Alhamdulillah, beratus-ratus tempahan terdahulu telah kami terima untuk design tudung Aida dan diamond bling-bling.

Boleh digayakan untuk sebarang majlis terutamanya nikah, kahwin, bertandang, annual dinner, mahupun ke mana-mana majlis.


Kini, terdapat 3 design tudung untuk anda pilih, yang pastinya eksklusif dan insyaAllah mampu mentransform anda untuk tampil lebih menawan dan mempesonakan di hari bahagia anda.


1. NEW & EXCLUSIVE DESIGN:
Tudung Zulaikha






2. HOT SALE:
Tudung Aida





atau seperti di link terdahulu (Tudung Lace berbeading macam Aida Gadis Melayu)








2. HOT SALE:
Tudung Diamond Bling-bling











boleh tengok link terdahulu ini (tudung nikah@sanding yang simple dan sweet).


Tempahan tudung dan veil boleh dibuat ke
kitakesitu@gmail.com

Dapatkan COMBO tudung+veil dengan harga yang MURAH.


Terima kasih

Have a nice day!