Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, May 15, 2011

~Kedai Romantika kedai yang best~

As salam lovelies!

Just wanna share satu lagi kedai menarik utk b2b...

Namanya Kedai Romantika...
yg ni di Kajang


ni entrance...dalam Metro Point Kajang.


 Dalam ni serius banyak bunga-bunga artifisial yang cantik-cantik.
Tak tipu. Harga pun worth it.
Banyak ready bouquet tersedia untuk dijual tapi kalau kita nak pilih sendiri,then suruh diorang gubahkankn pun boleh.


 Kedai ni ala-ala KK mart juga. 
Banyak design vintage style.
Ni antara bakul-bakul vintage tu.




 Eh eh yang tak berapa bakul nak vintage pun ada tau. Hee.


Ini pun nice.
Ala-ala dekat SSF je.


 Oh...bakul seketurunan lagi ni. Hihi.


Ok dear, jom layan koleksi vintage bawah ni.
Macam-macam ada tau.



Bekas telur dan cenderahati lain.

 Ada diskaun juga.


 Dan lagi...Hee.


 Oh yea,orkid ini sungguh suwiit.


 Whats on ur mind?


Macam-macam boleh decorate kan. Huhu.


Kedai ni jual macam-macam lagi barangan menarik.
1st time masuk memang gila la.
Kui3.

Oh yea,ingat lg entry pasal hantaran coklat?
Bekas tu beli di sini juga =)


Aha,antara kedai murah yang lain boleh baca di sini,sini atau di sini ya.
Hehe.


Have a nice day!


p/s: Jangan lupa LIKE Muslimah Vogue Shop ya darl sekelian.
Baju muslimah terbaik ada di sana!

21 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

ooo...mmg best pon kedai romantika nih...byk mende murah...he3

slalu gi outlet kat s.alam...heeee~

intan said...

wajib terjah ni..hehehe.thanks for ur info dear..

kitakesitu said...

@cik lijah: wah shah alam pun ada ye.hihi best kan =p

kitakesitu said...

@intan: yeah intan,u must go tau!ahaks pastu rambang mata

~ NANA ~ said...

i suka pegi sini dulu utk cari hiasan dlm bilik i...hihi

miey anna said...

tQ dear kerana sudi bagi informasi yang sangat besh!..suke kamu ^_^

kitakesitu said...

@nana: sume cantik-cantik kan nana...sabo je la...price pn reasonable... =p

kitakesitu said...

@miey anna: most welcome dear...suka share kedai yang murah untuk kebaikan bersama =) sharing is caring

choclairissa @ intan said...

ade satu di wangsa walk..

ade beribu2 lemon di nilai~ :)

nolyndila said...

info yg sngt berguna..tQ :)
salam kenal b2b johor

kitakesitu said...

@choclairissa: wah yeke...sudah berkembang mekar ini kedai.hee dulu dia ada jg terima n buat deko hantaran,tp now dah stop sbb ramai stuff vietnam da benti keje.

kitakesitu said...

@nolyndila: hye dear...mari bkenal2 =)

Ms and Mr Red Ribbon said...

salam kenal from b2b jakarta&johor,,, nak pgi sana macam murah je, tapi kajang jauh la plak :(

kitakesitu said...

@ms and mr red ribbon: wsalam...salam kenal2 jg =) selain kjg,ada di nilai,shah alam dan wangsa walk juga kata b2b lain =)

aDieyZa said...

kedai romantika ada di kajang?? zana baru tau.. ketinggalan zaman betul la zana ni.. harus terjah ni.. thanks dear for the info!!!

p/s: nice blog dear..

kitakesitu said...

@adieyza: tq dear...ye kedai ni ada kat kajang..hee marilah terjah.hihi =)

sofie said...

kat jb pun ade :)..tp bekas ala2 beskal tu xde.sedey T_T

kitakesitu said...

@sofie: alah sedihny sofie...kat kajang pun xda jg...myb abis stock la tu...

Afasz said...

dekat sini ada jual bunga span tak? murah tak????????

Anonymous said...

Cam best jew kdai ni..than 4 information

MummyAin said...

Nak pegi..nak pegi...nak pegi...tq sis kongsi pengalaman dan idea dlm entry kali ni...blh la sy pergi yg cawangan di Plaza Alam Sentral..