Click for BEST OFFERS

Followers

Wednesday, May 25, 2011

~Menangi Hadiah Melampau Menarik dengan join contest ini...Dream wedding online Contest~

Assalamualaikum semua!

Nak menang hadiah macam2?


Macam mana?

Macam ini....

set bilik tidur Italiana bernilai RM 6999.00 dr Roxxi gallery,
mini pelamin dr Zaifie Zainal,
dekorasi 5 dulang hantaran dr Asyiqs Bridal,
outdoor photography dr Eddie PhotoVideo Full International,
2 psg baju pengantin dr @Jez wedding,
tajaan make-up majlis resepsi dr Eyra Rizal dan pelbagai lagi....



Wohooo menarik bukan?
Jom sertai "Dream Wedding-Online Contest" anjuran Urban Vibe Event.




Cara dan syarat-syaratnya klik sini ya.



Oh yea..ni kena paste gambo candid u olz, black n white...pastu alkisahnya kena main like like.


part ni yang den x gomar...


jadi selamat menjoinkan diri lah ye kengkawan...


Hehe.


Have a nice day!


Jom like Muslimah Voge Shop i di FB ya. =p 

11 comments:

amy fahmi said...

tu la..ingat mcm teringin gk nak join. tapi da bab kena like like ni tak suke la...yg femes tu senang je la dapat banyak like..

A.N.A said...

sama la kita...baca ats dh syok dh..kena like like nie musnah la harapan..huhuhu

yana aka heart^bee said...

me too..like-like ni tak gemar.hihi.

but sape yang nak join dan nak sy like boleh je. roger2 je. hehe

anaztasias nora aira said...

dear joinla.. nanti remindkan nora utk vote okeh :)

kitakesitu said...

@amy fahmi: betul tu dear...kte ni mana la ramai peminat...hehe

kitakesitu said...

@ana: aiyak...macam nak kena melukut di tepi gantang je pulak kn...malu i...keh2 tapi nk menang

kitakesitu said...

@yana: hihi...i pun malas nk join...tp dok telan ayaq liuq tgk hadiah2 dia...=p

kitakesitu said...

@nora: hihi thanks dear,tp i tak join kali ni...

A.N.A said...

kita tag awak...
http://misilala.blogspot.com/2011/06/lovely-blog-award.html

kitakesitu said...

wah...best2...thanks dear =)

Anonymous said...

where to buy valium online youtube sweet valium high - generic valium thailand