Click for BEST OFFERS

Followers

Friday, October 14, 2011

~Sewa bantal nikah bulat @ bantal nikah ottoman~

As salam lovelies!


Ada sesiapa mau sewa bantal nikah bulat macam ini?
Ada yang panggil as bantal ottoman.
Hiks macam ultraman la pulak kan bunyinya.



Biasanya boleh dipakai masa majlis bertunang @ nikah,
mahupun deco majlis berendui baby =)


Warna: Putih
Bentuk: Bulat
Material: PVC 

Harga sewaan
Satu bantal: RM60
Dua bantal: RM100




It's new! 
Bau kedai lagi babe =)



Pengambilan boleh dibuat di area: Sekitar Bangi, Kajang, Puchong, Putrajaya



Untuk sewaan, boleh email ke kitakesitu@gmail.com

Boleh decorate macam picca seperti di bawah ni.


 (ref: Zaha Wedding Planner)

(ref: Ren-da Bellezza)


Hee..

Untuk sewaan dan maklumat lanjut, boleh email ke kitakesitu@gmail.com

=)


Have a nice day!

15 comments:

cik nora saniey said...

wahh i like..nk jgk la..4 my e-day bln 1..nnt sy email eh..cme nk DIY mini pelamin xeti plak..

kitakesitu said...

ni ciknora =) kalau nk booking,blh email i kat kitakesitu@gmail.com ye =)

Liya said...

wah..da byk tempahan erk...coming soon i book erk...

kitakesitu said...

@liya: hi dear, alhamdulillah ramai sewa, siap tambah 1set lagi,total bantal ada skrg=4bijik =) nk sewa,gtau la ye =)

2 Hearts United in ♥ said...

Hi dear, boleh tak nak sewa untuk 2 mac 2012? Nak i bijik je..

2 Hearts United in ♥ said...

Hi dear, boleh tak nak sewa untuk 2 mac 2012? Nak i bijik je..

kitakesitu said...

@2 hearts united in love: blh bg email u dear?i nk anta details =) tqvm

kitakesitu said...

oh ye, do email me back at kitakesitu@gmail.com tau =)

rahidah said...

da email u regarding sewa bantal nikah n sewa easel.. pls revert k dear..
soda_oren@yahoo.com

Anonymous said...

salam nak tny beli kt mana ek bantal ni?

wee said...

salam, saya nak sewa bantal nikah ni pada 30 June 2012, still available? bole contact i kat mswee3@yahoo.com

tq
weeda

bluefairy said...

Saye nk sewa 14th June..Saya da emel...plz check ya :)

Decanjour said...

Kalau nak beli berapa lak harga dye ?

Anonymous said...

HI :) I nak minat nak sewa 2 bantal nikah and easel. How Much? Available tak for 20 September 2013 and 21 September 2013? Email i kat myrajamaludin@yahoo.com

Anonymous said...

sy nk sewa 7th jun ni boleh,..ni emil sy..suzanamatariff@gmail.com