Click for BEST OFFERS

Followers

Wednesday, October 26, 2011

~Kisah bantal nikah~

As salam lovelies!

Alhamdulillah, lepas post sewa bantal nikah di sini, banyak permintaan.

Oh ye, untuk sewaan, boleh hubungi i di kitakesitu@gmail.com ya.



Alkisah dengan penyewa bantal nikah seorang ni, agak kelakar.

Sebabnya akak i ajak teman pergi kenduri kawen kawannya, di Putrajaya.

Sebelum tu, dah siap bercerita sakan tentang kad kawen kawannya tu yang unik, macam kulit buku sekolah kita dulu.

Lepas tu terpacullah nama si pengantin.

Terkezut i, sebab si dialah yang menyewa bantal nikah ritu.

Hehe. Betapa keciknya dunia ni.

Jom layan picca Puan Sofa yang cantik.



Ni semasa akad nikah.



Untuk majlis resepsi, turqoise warna pilihan.

Pelamin yang simple yet menarik, dihiasi dengan lantern-lantern.


Guestbook corner juga dihiasi indah.



Cantik kan =)

I doakan perkahwinan Sofa dan suami dirahmati Allah, amiin.


Have a nice day!

6 comments:

maryaaaaaaa said...

cantiknya pelamin dia... hehe

kitakesitu said...

@marya:kan maryaa kn.sempoi je.tapi comel n sweet sangat =)

K.I.N.A said...

comelnye pelamin die..

nurul izayani said...

semua cantik =)

kitakesitu said...

@kina: yeaaah memang comel sangat! hiks

kitakesitu said...

@izayani: =) dr ruang masuk,dalam dewan,sume cantik.sukee =)