Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, February 21, 2012

~Payung lace untuk disewa~

As salam lovelies!


Berarak ke persandingan ditemani payung lace yang wow =)


Eh eh sila perhatikan payung itu ye kawan-kawan =)

Abaikan pengantin.

Hihi.


Meh kita zoom nak?


Pelbagai angle.



Pandangan sisi



Pandangan dalam

 

Pandangan luar


Hee.


Berminat nak sewa?

Harga sepasang RM40



Boleh emailkan ke kitakesitu@gmail.com

=)


Have a nice day!



*Sila klik untuk khidmat sewaan

Jom jengok ke jualan blouse anggunku skali ye lovelies,
Muslimah Vogue Shop.

Really appreciate ur time darl =)

17 comments:

lia fen said...

cantikkk...tp nk kawen lmbt lg..

kitakesitu said...

@lia fen: ehee cepat2 cari date...jgn tunggu lama2 =)

Asfiza said...

nk sewa payung lace pick up point t mna dear?

kitakesitu said...

@asfiza: pickup point di bangi@kajang =)

::Aja:: said...

nak!cantek la.hik3..wat outdoor msti sgt2 sweet.june dah ade yg book ke? boleh x amik kat putrajaya (alamanda ke..) sebb xtahu sgt jalan bangi / kajang
pm aja ye..hajar_ct7287@yahoo.com

kitakesitu said...

@aja: ehee 3jun da ada org,yg lain free =) ok,i dah email u,nnt check ye =)

misz said...

salam dear, saya ade email nk tanye pasal sewa payung ni. normiezan.azmie@gmail.com

Syakirah Zainal said...

Salam..payung lace ni self pick up je ye..xley pos ke?huhu..kt dduk pahang

kitakesitu said...

@Syakirah: boleh postkn =)
emailkan ke kitakesitu@gmail.com ye =)

Syakirah Zainal said...

Kt da email da..;D

Anonymous said...

Hi miss KItakesitu,..
I nak beli payung lace ni.. Blh dpt kat mana ye ? sy skrg kat KL..ahad dah nk balik. Blh bgtau tak kat mana i boleh dptkan payung ni ? TQ

sarahfaizaah said...

sewa rm40/pcs?

niea said...

salam... pick up point tuk payung ni kat ner ehh ? TQ

Ryna Asryna said...

as salam..sy nk sewa pyung lace tu boleh. email sy asrinabarudin@gmail.com

Ryna Asryna said...

as salam..sy nk sewa pyung lace tu boleh. email sy asrinabarudin@gmail.com

syerin aidora said...

salam.. payung lace ni ada berapa pasang? please email for detail. syerinaidora89@gmail.com. tq

Aimi Ashri said...

Assalam....payung lace ni ade lg x utk sewa hujung bulan 7? email sy aimi.ashri@gmail.com