Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, February 14, 2012

~Kadar mas kahwin mengikut negeri~

As salam lovelies!


Nak share rate mas kahwin ikut negeri ni.

Walla sekiranya anda berketurunan raja-raja up la rate nya.

Begitu juga perbezaan bagi anak dara dan janda.

Hee.



Nak tau lebih lanjut apa itu mas kahwin @ mahar dan hukum pemberiannya, bolehlah ke entry sebelum ni di sini ye.

Tapi yang tu rate lama, dah update di entry ni =)



Have a nice day!



*Sila klik untuk khidmat sewaan

Jom jengok ke jualan blouse anggunku skali ye lovelies,
Muslimah Vogue Shop.

Really appreciate ur time darl =)


4 comments:

choclairissa @ intan marliana said...

wahh baru tau rate selangor n n9 depends on keturunan raja2 ke x..huhu :)

kitakesitu said...

@choclairissa: hee tula kn...kte org kebanyakkn je =)

hernanie said...

ni yg lama punye kot. sebab mas kahwin n9, rm200 sekarang. i kahwin bln 12 hari tu kt seremban. mas kahwin dh rm200 :)

kitakesitu said...

@hernanie:oo yeke,thanks for sharing =) myb dia x add org kebanyakkan pny rate kot mcm dkt selangor