Click for BEST OFFERS

Followers

Friday, October 28, 2011

~Sewa Arch di hari perkahwinan~

As salam lovelies!

Selain ada khidmat sewaan bantal bulat nikah @ bantal ottoman, kini boleh juga menyewa arch kawen ni.


Rupa paras arch adalah seperti gambar di atas
(tanpa hiasa munge dan rak di tengah-tengah itu).

Harga sewaan:
RM50

Pengambilan boleh dibuat di: Sekitar Bangi, Kajang, Putrajaya

Bagi yang berminat untuk menyewa, boleh emailkan ke kitakesitu@gmail.com ya =)



Yeah, jom tengok idea-idea arch ditransformasikan.









Cantik-cantik kan?


Have a nice day!

7 comments:

Asfiza said...

as suke...:) cantek..

kitakesitu said...

@asfiza: tq as =) arch sebagai penyambut tetamu, nak sewa gtau la ye =)

oya said...

if nak buat jadi backdrop pelamin tunang bole ke arch ni..heee

kitakesitu said...

@oya: boleh2 =) i dulu plan nk buat pelamin nikah gun arch,tp x jd sbb nikah kt masjid =)

MiSsJue said...

Saya berminat la nak sewa, untuk buat mini pelamin DIY..insyallah..Jadi, nak tanya la few question..

Saya akan bertunang 1/9 ni.

1. Arch ni ada pilihan shape / design tak (selain bulat melengkung) tu..

2. Kalau self pick up, kena sewa lori ke? atau Arch ni boleh buka pasang sendiri?

Mekasih :D

Nurul Iman said...

Salam aidilfitri.
Saya dah book arch hari tu. Just nak tanya kat mana tempat nak ambil arch ni. tq

Anonymous said...

buy valium online valium side effects on children - valium ingredients