Click for BEST OFFERS

Followers

Thursday, November 18, 2010

~CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ?~

eh ada lg ke contest ni?
saje je blogwalking...dan terjumpa contest ni dari blog Ben Ashaari.
so lets try =)



Pada suatu hari.....

image
aishh...bosannya hari ni....nak buat apa ye?




image

oh ok...mari kita jadi burger!Haha

image
Opss...alamak...tak lawak juga eh??



Baiklah, nak makan watermelon lah. Berkhasiat lagi sihat..Kita mulakan dari tengahlah.
Alah,dah kenyang. Tapi belum happy. Boring lagi. Em...


image
Yeay!! Jom berhiburlah pula.
Jenggg jengg...aduss tak sedap la pulak saya main guitar ni.
Hancur....ni piching memang lari abis. Suara pun tak sedap.


image

Aha...ni barulah best. Nasib baik papa saya bawa jalan-jalan pergi supermarket. Bestnye...
Wah ini betul-betul best ni.Saya terjumpa budak kecil yang comel ya amat. Eheh.Upss sebaya saya rupanya lah.Dia bagi respond baik.Si comel kata saya handsome lah.


image

Okey. Saya pasti sekarang yang saya sangat happy.Yeeeeevaaa...Seronoknya rasa ini. Berbunga bunga cinta.
Si comel ajak saya kawenlah.Hehe



Amacam orait tak cerita ni?Sesuai dengan konsep blog kawen ini.Hehe

13 comments:

Shuff Samsuddin said...

good luck :)

singgah sini yer :)

kitakesitu said...

thank you shuff =)
singgah la lagi

Cik Su said...

nice..heheh

kitakesitu said...

tq cik su =)
do vote for me ya =))

*cilipadi=hafizah* said...

singgah cni..

gud luck!

kitakesitu said...

hi fiza...tq =)

Kalamhati said...

gud luck ya!..=)

zieyzain said...

nice..gud Luck yah =)

CekLa said...

gudluck awak!

ur 1st follower!hehehe

AdiaLuze said...

Gud luck yek!!!

kitakesitu said...

@kalamhati,zieyzain n adialuze: tq guys...do vote for me tau...hehe

@cekla: hye...thanks cekla...tahniah jadi 1st follower i...=)terharu ni,ade juga yang sudi =)

"cikkin" said...

hihiihi...cute nye sume pic baby tu..kene je ngn jalan cite nye..=)
good luck dear!!
rjin join contest ye..good..=)

kitakesitu said...

@cikkin: ehheee ni contest zaman dulu.best je layan.hehe

Ally Iskandar yang Merah"