Click for BEST OFFERS

Followers

Saturday, November 20, 2010

~Ministry of Moment : Just Like contest~

Salam readers!
My next contest is Ministry of moment: Just Like Contest.
Terima kasih pada Puan Roe sebab bagitahu tentang contest ini.

Jadi, mari mencuba nasib sekali lagi untuk kali ini. Hehe.


Nak tahu apa hadiah yang menanti?
FREE photography package worth RM2,000
(inclusive of an album)

Perghh, dasyat kan? Semoga saya menang kali ini. Hehe


Mau sertai bersama?
Jom klik di sini untuk ketahui syarat-syarat lebih lanjut.




Di bawah ini merupakan foto yang menambat hati saya dalam




Mengapa?


Sebab utama ialah saya nampak dalam foto tersebut adalah imej saya yang menawan dan mengagumkan serta encik tunang yang kacak bergaya di sisi (maaf Puan Roe dan Encik Bud...hehe) di hadapan masjid selesai majlis akad nikah.

Sungguh. Imej ini benar-benar memaparkan perasaan sebenar pasangan tersebut.

Amat gembira. Teruja.

Lega sekali selepas selesai menyempurnakan majlis akad nikah.

Bersyukur setelah ijab qabul, melafaz ikrar pernikahan.

Kini, tanda terpatrilah cinta sebagai suami isteri.

Peluk-peluk pun tak apa, dah sah. Hehe.

Perasaan yang tidak dapat dilafazkan dengan kata-kata dan hanya gambar mampu menterjemahkannya. 

Ekspresi pengantin adalah spontan dan lahir tulus dari hati. Kiranya tidak perlulah berdrama. Hehe.

Namun tidak semua fotographer mampu mengcapture momen indah ini dalam keadaan baik.
Dalam gambar ini, saya dapat bayangkan si photographer tengah meniarap di kaki tangga bagi menghasilkan shot yang terbaik. Bersungguh-sungguh, penuh semangat dan kesabaran. Betul tak? Hehe.


Yang pasti, momen indah ini pasti saya tunggu tidak lama lagi.
Amiin...




Patutla ARTIS pun ambil khidmat mereka. Siapa? Umie Aida tau!
Hee.


WOW! Gorgeous shot!


Juga ini.


Eh, dah habis?




Belum...ni nak creditkan nama-nama photographer dan designer MOM.

Photographer:
1. Shafiq Akmal (Sapex)
2. Syahir Ismail
3. Arief Ahmad
4. Carlos Nizam

Designer:
1. Arief Ahmad
2. Carlos Nizam
4. Omar Farid
5. Shafiq Akmal



Saya betul-betul harap saya akan menang.

Sebab setelah dibelek-belek, gambar-gambar hasil dari Ministry of Moment semuanya dasyat-dasyat dan menghasilkan momentum yang hebat. Tahniah ya!


Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah contact
03 9171 0707
ministryofmoment@gmail.com (mereka sangat friendly)
6-3A Velodrome Biz Park, Jalan Dataran Velodrome 56000 Kuala Lumpur
~They specialist in wedding, potraits and travel photography~






Jeng jeng jeng...






Ini maklumat yang baru kami terima
(ecece macam Buletin Utama tak?ehee)

 Presiden Tan Sri Muhyiddin Charity Golf (TSMCG) pun dah hire MOM selama lima hari di Jakarta tau.

Bro Omar Farid Roslee, Ahnaf Shah B dan Shafiq Akmal telah ke sana bagi menjayakan misi tersebut.



Peeeewitt =p

 Semoga MOM terus berjaya, rezeki melimpah-limpah, tersohor dan makin kaya! Amiin.


2 comments:

roe233 said...

hye babe,

thanks for the entry. thanks for supporting mom :)

and ur right. mmg sapex tgh baring atas lantai yg PANAS gila and kitorang diri situ pun x sampai 15 saat dah tak tahan. pose kejap, terus lari masuk hall balik sbb too hot the lantai and xleyh pakai kasut! hehe..

all the best babe. tonight is the deadline :)

kitakesitu said...

waah yeke panas ms tu...gigih n tabah btl u olz kn.yeah,nak buat pose n shot yg tbaik...both side kena bg high commitment =D
anyway, terhasillah pic yg superb ini.x nyesal pny lah =)

yea,eagerly waiting 4 da result =)
tq 4 da comment roe