Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, March 27, 2011

~Chocolate fountain...nyummy nyummy~

Assalamualaikum lovelies!


Giler sedap kan? Haha.


Dip bersama buah-buahan tempatan mahupun antarabangsa

 (Ref: Here)


Wohaa super delicious!
 Harga rental okla, dari RM50 je
tapi...harga choc tu yang...aiyak
Urm, 1 kg=RM46-RM60
1kg lebih kurang untuk 25 person.
Hee...tapi untuk VVIP ok gak kan
bley ganti acara potong kek kot

Berminat? Klik SINI tau.


Have a nice day!

16 comments:

~ NANA ~ said...

dear....i request coklat fountain ni for my wedding nanti TAPI pihak catering i cakap JANGAN coz benda tu akan buat majlis u disaster je dgn coklat yg terpercik merata-rata...huhu kecewa~

kitakesitu said...

@nana: aloo yeke gitu.means untuk hadirin hadirat macam agak messy la ye.tapi sedap!huahua...

miey anna said...

nape sedap sangat...oUch..meleleh air liur dah..nak makan jugak...uhuu..kat mane nak cari kat pulau neh..aiyakkk..*keciwa..

kitakesitu said...

@miey anna: hehe kecur ayaq liuq yek.hee kekadang ada je WP yang masukkan choc fountain ni in pakej...try survey2 ye.eh pulau mana ni?

~Ayu BnSyg~ said...

Gmbr no 2 tu kt wedding Taman Botani Putrajaya, smalam ke?

LittleSunshine said...

liza pun teringin..tp kenagkan ank2 sedara n sepupu2 kecik ku yg sgt naugty tu,...ohh tggl mimpi je la..=(

♥ Kasut Pink ♥ said...

slurrpppp... adoyai dapnye... fountain chocolate ni klu buat kat depan ok la kot kan..

cikFM said...

btl jugak ckp nana tu.. penah terpikir tp rase takut jd disaster plak.. meleleh sane sini..

kitakesitu said...

@ayu bnsyg:yup,taman botani =)

kitakesitu said...

@liza: hehe itula pasal kan...memang kang semua sikenit2 tu dok mencicah je la kejenya...solution?letak tinggi2 sikit =p evil sungguh

kitakesitu said...

@kasut pink: buat tuk pengantin n vvip je ok kot =) tapi kena make sure hanya on bila bride n groom suda ada.kiki.kalau tak,yang lain gi serbu dulu =p

kitakesitu said...

@cikfm: tapi seeedap =p hihi.or myb kena ada yg jaga bahagian ni =)

~Ayu BnSyg~ said...

Then we must have known the same persons. Heikal n Tno was my ex classmate during Dip but Degree plak Ayu ambik course lain but still in the same faculty ;)

kitakesitu said...

ups alamak dear,i amek picca tu tru villa pengantin jg, wp of heikal-nuur =) ur friend yea...nice pelamin roman taman dia kn =) so surely u pn dah try their choc fountain tu...amacam bes tak?

~Ayu BnSyg~ said...

X sempat sbb dh abis. Kt pengantin punya tmpt adalah tp malu la nk ambik even tho Tno kasi je klu Ayu ambik. Siap la klu dia x kasi! Hahaha :D

Anonymous said...

buy valium online valium half life drug test - side effects getting off valium