Click for BEST OFFERS

Followers

Thursday, March 24, 2011

~Kanvas di hari bahagia dari The perfect canvas~

Assalamualaikum lovelies!

Mau gambar kanvas seperti di bawah?



Antara design dan tawaran yang melatops


White border canvas
White border akan diletakkan di sisi frame


Full wrap canvas



Split canvas



Art stand

Paling popular rasanya ni.Hehe.


Aha, semua ni boleh ditempah di The Perfect Canvas tau.
Memang best kan.
Jom baca untuk tau lebih lanjut jom.

Sekiranya berminat, perlu ambil tau beberapa perkara di bawah ni yea.


Panduan pemilihan gambar

1. Pastikan resolusi imej tesebut melebihi 2.0 mb. Almaklumlah nak print besau besau kaan.
2. Imej yang kurang dari 1.5 mb tetapi besar dari 700kb juga boleh diterima, cumanya mungkin gambar yang diprint nanti agak kecil sebab kalau nak besar jugak,nanti pixel gamba pecah.
3. Sila save ke JPEG atau TIF file.


Saiz dan harga yang ditawarkan



(Klik untuk tumbesaran lebih mempesonakan)


Oh ya, mereka juga boleh buat custum size ikut citarasa u all juga


Cara pembayaran

Untuk 1 @ 2 kanvas: Bayaran penuh diperlukan sebelum cetakan dibuat. 

Sekiranya >2 kanvas & self pick up: 50% deposit diperlukan.  

Sekiranya >2 kanvas & courier: Bayaran penuh diperlukan.  

 

Penghantaran

Terus ke rumah: sekiranya rumah di Klang Velley, Shah Alam @ Cheras (RM20)

Courier express: di luar lembah Klang (RM25-35)

Ambil sendiri: haruslah free kan =)


Cara hubungi

 

C-5-10 Vista Hatamas
Jalan Hatamas Utama
Bukit Hatamas
43200 Cheras
Selangor, Malaysia


013-2897630
013-3997630

theperfectcanvas@gmail.com

Facebook pun ada


Oh yea, sempena ulang tahun pertama The Perfect Canvas, mereka mau bagi free 3 canvas untuk lucky person yang promote mereka.

Jadi, jum semua join jum. 

Mana tau ada rezeki kan =)


Have a nice day!

4 comments:

~ NANA ~ said...

ramai B2B exited kan nak join? hehe

btw gud luck okey :)

kitakesitu said...

@nana: yeay,surely...hee.u pun kan kan? =p. thanks dear

Cik Emi Deraman said...

wahh nati bole lah tempah kt cni jgak..hrga pon not bad kn :)

kitakesitu said...

@cik emi: yea emi,harga pun bagus =)