Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, March 8, 2011

~Tambah duit dalam tabung kahwin jom~

Assalamualaikum semua!

Mau tambah tabung kawen sendiri?

Jom try join Hearbeat jom.

Tadi blogwalking web Suzi, then terjumpa ini.

Risau pasal nuffnang?

Jangan risau sebab Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun.

HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang or innity etc.

Jadi jomla join.

Tutorial cara nak pasang, ada bawah ni.

Buat pelan-pelan ya =)




1. Mula2 klik banner heartbeat kat blog ni yer...








2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


 1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. Akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...


Done!

selamat berheartbeat lovelies! 

jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click! 
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :) 
free money babe, takkan tak nak :p


note 2 : saper2 yg nak copy full tuto (entry ni) utk promo HB kat blog masing2, silakan yer. just mention/backlink to my blog ajer :) sbb tanpa full tuto entry, agak susah nak convince org utk join HB :)

10 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

wah...cam menarik jer nih... ;)

kitakesitu said...

@farah: jom try jom =)

mizzunderstood said...

da click u!!!and da join thru u..
u get the referral fee x?hehehe...

meh click same2... =)

kitakesitu said...

@mizzunderstood: yeay yeay,thanks dear.jum click sesama hari2 jum.haha.blum dpt referral fee lg,lum update kot.nway,thanks =)

farahabdrashid said...

thnx berkongsi... i da klik u.. and bru je join...

kitakesitu said...

@farah: thanks dear =)

kitakesitu said...

@farah: thanks dear =)

Anonymous said...

order xanax online best site buy xanax - generic xanax hilton pharma

Anonymous said...

fast payday loans online http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DCkt7WhHHb5M&rct=j SpeermShiff Payday Loans Online Same Day Quewneismisee [url=http://masscontrolsite.com/blog/&rct=j]faxless payday loans online[/url] faxless payday loans online They don't mind him not following them in return.

Anonymous said...

List Control Frank Kern http://www.facebook.com/frankkernfans SpeermShiff [url=http://www.youtube.com/watch?v=U32a1bakUvA]frank kern[/url] Quewneismisee Frank Kern is great Frank Kern is great Look inside to find out what cpc, cpm, ctr, rpm and all other online advertising and marketing figures really mean.