Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, March 6, 2011

~Kedai kad kahwin murah lagi~

Assalamualaikum lovelies!

Nak share kedai my fren, kad kahwin murah lagi...


Kad-kad yang ditawarkan ada dari 8sen sampailah 90sen.

Sesuai untuk si budget sederhana.

Jom layan tengok jom.



 

See...letak foto pun free...
biasanya kedai lain mark up rm30 tau untuk tambahan gambar kita tau


Waah, design ni free bunting!

 Carnelian metalic ni nampak ekslusif.

Bawah ni antara design-designnya.

Murah-murah dan menarik kan?

Kalau berminat, boleh tanya lebih lanjut pada Galeri Kad Kahwin Penang ya.


Have a nice day!


Jom LIKE Muslimah Vogue Shop di Fb dan follow di blog ni ya! Tqvm =)

13 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

uuiks..biar betik..murah giler.. plg murah yg kite pnh tgk ni..

kitakesitu said...

@kasut pink: yeayy memamang betik =p hehe murah sangat kan,memang ekonomi abis =)

Q said...

Murah nyer!!thanks!!tengah mencari2 jugak nie...:)

kitakesitu said...

@Q: hehe i pun first time dengar semurah ni. =) happy hunting!

Aqma Nazri said...

murah lar. leh try tengok nih. mmg tgh mencari jugak nih. thanks. :)

Aqma Nazri said...

murah lar. leh try tengok nih. mmg tgh mencari jugak nih. thanks. :)

kitakesitu said...

@aqma: hee silala menjenguk-jenguk ya...murah kan =)

Shiba Ibrahim said...

Alamt kt mana ni

Shiba Ibrahim said...

Alamt kt mana ni

kitakesitu said...

@Shiba: kt penang. sila klik link galeri kad kahwin penang kt entry ni ye =)

taqin said...

thanks.. kadnye murah-murah..


http://7siegershop.com/syarat-dan-ketentuan

onlinekadkahwin said...

Ingin menempah kad kahwin murah di sekitar Nilai, Salak Tinggi & Sepang. Layari blog kami di http://onlinekadkahwin.blogspot.com

tq tuan tanah

faresh shah said...

PERHATIAN ! Berita baik untuk anda !
Ingin memulakan perniagaan dengan promosi & marketing terbaik, tetapi buntu? kami disini sedia membantu untuk membuatkan perniagaan anda lebih maju & dikenali. And why must paishgraphic ? because we will give u a good quality with reasonable price . Ramai yang sudah buat , anda bila lagi ?
Kami merupakan syarikat dalam bidang perkhidmatan GRAFIK, PERCETAKKAN & PENGIKLANAN. Dapatkan HARGA TERMURAH, KUALITI TERBAIK DAN PROSES TERPANTAS bersama kami !
Perkhidmatan yang ditawarkan :
- BANNER
- BOARD
- MENU
- FLAG
- BUSSINES CARD
- FLYER
- KAD KAHWIN
- MONEY PACKET
- BILLBOOK
- BOOKMARK
- FOLDER
- PACKAGING
- WALLPAPER
- POSTER
- LABEL STICKER
- PAPER BAG
- DLL
Hubungi saya segera di talian +6017-5522370
Selebih info di :
www.paishgraphic.blogspot.com
www.facebook.com/paishgraphic
We do the best,
Kepuasan pelanggan keutamaan kami. TQ