Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, March 1, 2011

~Brooch bouquet~

Assalamualaikum lovelies!

Nak share pasal brooch hand bouquet...

Jom jom kita layan...





(Ref: Ruffled)




Hee...macam-macam idea betul untuk hand bouquet ni kan.

Nampak senang je nak buat.

Nampak jela senang.

Tapi...

Aiyak, remeh juga tu.

Berkenan tak?

Have a nice day!

Uppz, jangan lupa LIKE Muslimah Vogue ya. Thanks =)

10 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

creative...suka tengok...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Ni makan kos yg tinggi nak buah ni.. seketol brooch je da bape.. aiyak!

~ NANA ~ said...

teringin nak DIY sendiri hand bouquet tp my WP dah nak kasik free la pulak...hihi

lovelyadibah said...

cantik!:)

kitakesitu said...

@farah: yeahh mereka sangat kreatif! idea melimpah ruah...sangat berseni...hee

kitakesitu said...

@kasut pink: a'a mahal kos nak buat ni. harga secantik barang. awww... tak pun kidnap mak punya brooch.hehe

kitakesitu said...

@nana: wow bestnya u wp nak sponsor! u diy...then u pass the free handbouquet tuk i ye.lol.kidding.boleh je buat if rajin n kreatif, guna masa nikah ke =)

kitakesitu said...

@adibah: yezza.nice...vintage handbouquet style ni =)

Cik Mira said...

byk sgt idea utk handbouquet nih kan.
yg nih cantek! tapi tak boleh buat baling2 la. hehehe

kitakesitu said...

@cik mira: mahal tu...nak baling pun tak sanggup kot.ahaks kang terburai tak pasal je kn =)