Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, March 20, 2011

~Wedding dress yang indah: Edisi sangat cantik, hehe~

Assalamualaikum lovelies!

Mari jamu mata lagi...

Selain dari entry sebelum ini,
kali ini memang design-design melatops u...


Aww 


 Kain meleret-leret macam pakai veil


 Wow! Sangat princess =D


 Ini nampak eksklusif ya amat.
Kalau warna lain mesti lagi wow kan.


Hoyeahh...cantiknya sulaman kain ni.
Paling heart pada leher tu =)


Amacam? Suka tak?

Have a nice day!



Iklan: Dah LIKE Muslimah Vogue di Fanpage FB dan follow di blog ini?

10 comments:

Q said...

Suka no 3!!memang sgt eksklusif!!!!;)

kitakesitu said...

@Q: high 5 Q! =p memang classy n fabulous kan kan

miey anna said...

napekah sngat cantekkkk???napekahh???ini tidak adilll.....mau jugak*tetibe..ehe..=p

kitakesitu said...

@miey anna: kaan...mereka sangat kejam.uik haha.tetibe jugak =p.dear,buatla laagi santek dari ni.hihi

LittleSunshine said...

badan model tu pun cantik..he3

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

chanteknye lahai.. takde ke yg sponsor nih? hehe

kitakesitu said...

@littlesunshine: ehee itu suda pasti.aiyak motivasi diri sendiri.hihi

kitakesitu said...

@kasut pink: yezza,best kan kalau ada yang bermurah ati nak sponsor.berangaaaan je la jawabny..hihi

~ NANA ~ said...

of coz i suke yg no.3 bcoz it's GOLD!!! hihik

kitakesitu said...

@nana: ingatke u suka pink.hehe