Click for BEST OFFERS

Followers

Sunday, March 20, 2011

~Perfect wedding dress: Edisi Kain berlayer~

Assalamualaaikum lovelies!

Dah LIKE Muslimah Vogue di Fanpage FB dan follow di blog ini?


Hee.


Ok, jom jamu mata dengan busana-busana anggun ini ya.

Kali ni cuba perhatikan rekaan kainnya.


Yang ini bertingkat-tingkat di keseluruhan kain.


 Ini pun suwiit juga.
Beropol-ropol di tengah kain.

 Yang ini pun nice.
Tak banyak layer sangat sebab veil dia panjang.


 Yang ni pula beropol secara menyenget. Hehe.
Macam-macam betul idea diorang kan.


Yang pasti semua cantik-cantik bila si pemakainye selim melim.

Haha. Sekian.


Have a nice day!

11 comments:

Q said...

Sangat suka kain berlayer and tingkat2 nie!!hihihi santek!

~ NANA ~ said...

pernah berangan nak buat kain camtu tp tailor ckp x sesuai dgn badan i yg pendek+chubby...hukhukhuk

Wawa Yusoff said...

kite suke design no.3.
sweet2 gitu :)

malynd_anggun said...

i suke no 2..berpol2 gitu..auww2

kitakesitu said...

@Q: hye dear,memang santek santek sangat =)

kitakesitu said...

@nana: alaa...ye ke ni nana...kalo teringin sangat,bley wat design tuk baju raya...hihi

kitakesitu said...

@wawa: yeahh...nice kan.nampak elegant n exclusive woo.try la dear =)

kitakesitu said...

@malynd: yeah i pun sukee..hee ropol ropol macam suwiiit dan anggun sangat kan =)

Aya said...

hehe.. betul laa tuh.. kalau yg pakainye selim melim mmglaa cantek. tp kalau ala2 bonsai cam saye nie mmg out ler.. huhu

kitakesitu said...

@aya:aduish selim melim dan tinggi lampai sudah pasti pakai ape je kena.hihi.jeles.myb bley try layer,tapi jangan banyak sangat...hee

miz zura said...

sy suke sgt kain layer mase linda onn pakai mase jd cover persona pengantin Feb 2010..mana nak cari baju camtu eh?