Click for BEST OFFERS

Followers

Monday, March 7, 2011

~E-day: Hantaran Sirih junjung~

Assakamualaikum lovelies!


Ni hantaran sirih junjungku di hari e-day



Sebab tema purple pink, maka bunga pun pink purple juga

Oleh kerana sireh dan bunga mesti fresh,
gubahan ni dibuat di pagi hari kejadian

Aww, love it


Have a nice day!


Jom LIKE Muslimah Vogue Shop dan follow di sini!Tqvm =)

12 comments:

J.i.J said...

nice lah dear.. sy ari tu buat sireh junjung dekat 2 jam so kalu pagi2 buat kompem lah x jadi.. gud job

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

i love too.. pink purple memang chantek.. bunga yg kecik2 tu menambah seri..

~ NANA ~ said...

cantek sgt :)

cikFM said...

cantik.. tema saye pon pepel.. tp pepel je la xdek pink.. buat malam sebelum majlis.. sbb xgune fresh flower pon.. hehe

LittleSunshine said...

cntikla..pink purple....nmpak fresh..

kitakesitu said...

@j.i.j: thanks dear =) ni kena orang pro buat..hihi gubah sireh junjung secara pantas dan cantik ni bukan i buat.adui lupa lak nak statekan.ni aunty i buat.hee

kitakesitu said...

@kasut pink: thanks dear =) pink purple adalah gandingan ideal...hihi.a'a bunga-bunga kecik tu bagi naik seri gubahan kan

kitakesitu said...

@nana: suka ye,thanks nana =)

kitakesitu said...

@cikFm: oo purple saja pun nice juga...n bunga artifisial pun kalau pandai pilih, nampak real dan hidup kan =)

kitakesitu said...

@liza: ehee,thanks dear.segar menyegarkan =)

dyn said...

cantik la...pandainye buat~

kitakesitu said...

@dyn: ehee thanks dear =)