Followers

Sunday, December 26, 2010

~Kedai Kahwin murah di Semua House~

Salam Readers!

Ada 3 buah kedai murah jual barang-barang kahwin di Semua House.



Yang pertama, kedai Yen Riben. Aras G.


Ada jual bunga telur lapan posen. 


Cantik pulak tu. Kira OK tau siap guna bunga span.



Kedai kedua pula, SinMin, kiranya kalau keluar je dari kedai Yen Riben, tolehlah ke kanan. Sure jumpa punyalah. Hehe.



Dan kedai murah ketiga pula di aras U5 Semua House. Sila naik lift. Jangan tekan tingkat 5 pula tau kang sah-sah tak jumpa. Hehe.

Nama kedai ni Sayang You.
Eh U syg I? Maceh...Peh berdrama la pulak. =p 





Selamat jadi pengguna bijak.

Tata.

17 comments:

rini.borhan said...

yang..bukan sin min la..sin yin..

kitakesitu said...

miahaha...thanks betulkn dear...berpuluh-puluh kali masuk pun tak pass lagi nama kedai tu =p aiyak

Suzira said...

Semua house tu kat mane?

kitakesitu said...

@suzira: semua house kat jalan tar,kl...dekat sogo =)

zimie said...

besttt!! ok next time boleh ke sini. hehe aritu g semua house tak jumpe plak kedai2 ni.hoho

kitakesitu said...

@zimie: hihi...jom gi sana dear...kedai2 glam di kl...mesti mau murah n bkualiti!yeay...=p

krylaman said...

kad kahwin tak de ker???

kitakesitu said...

@krylaman: kat semua house ni xda kedai kad kawin...dekat pertama complex banyak la =)

Sue Zaman said...

kesian saya xjumpe kedai sayang you... :(

kitakesitu said...

@sue: laa xjumpa ke, kedai ni dkt u5, kena naik lift baru jmp.huhu len kali pegi lg ye =)

izaFiza said...

yup..selalu dgr org duk sbut psl sin yin tu.tp xpenah jejak kali lg ke sana.InsyaAllah next week g sogo singgah jln tar.=)

Anonymous said...

sonok la blog akak,,,siyes! excited lak nk kwen tp bbukn sy yg nk kwen tp kakak sy. huhuhuhuhu

:: Riri-Fatieha ::~ said...
This comment has been removed by the author.
:: Riri-Fatieha ::~ said...

mcm mana nak ke kedai sayang you yu? naik lift nak tekan level brape? Selalu pg kat kdai ground floor tu je... tak tau pula ada kedai sayang you tu...

Srikandi Islam said...

Dekat ngn plaza city 1 ke?

Srikandi Islam said...

Dekat ngn plaza city 1 ke?

mrs baly bal lee said...

Salam.ada jual felt x kat situ?