Click for BEST OFFERS

Followers

Friday, December 24, 2010

~Perfume: Sogo Sale~

Salam Readers!

Sekarang kat Sogo tengah sale perfume.
Sesuailah pada sesiapa yang tengah survey or merancang nak beli.


Konon-konon abis sale 2 Januari 2011. Eleh. Tipu je tu.
Setakat pergi Sogo tu, tak pernah nya tak sale. Hehe.
Cumanya masa ni la dia bagi free miniature n gift lebih sikit dari selalu.



Gambar di atas sangat tipu kalau datang di hari weekend atau cuti umum. Sure dah tak nampak carpet sebab semua dah dipijak orang. Ekeke.


Selamat membeli dan belah ya. Huhu.
Tata


2 comments:

akuwanblur said...

tibe-tibe terasa macam ada orang nak bagi perfume.. hehehe

kitakesitu said...

@akuwanblur: wah,siapakah? mau juga =p