Click for BEST OFFERS

Followers

Monday, December 20, 2010

~Kedai jual barang kawen murah~


Salam readers!

 Nak cerita sikit pasal kedai murah-murah ni. Hehe. Buat si budget ciput berselera besar. So kita kena lah selalu survey menyurvey untuk dapat kepuasan dengan berbaloi-baloi. Hobi ni dah start masa nak tunang dulu, jadi dah tau la jugak kedai mana yang menarik di jiwa, tapi memberi impak yang maksimum.

Ok, ada 3 kedai best dekat KL ni.
Dua di Semua House, satu di Chow Kit.
Details?


Ups, nanti sambung lagi ye. 
Tata

2 comments:

miey anna said...

Semua house tu dekat mane eh?ingat nak cari paper lantern...ade x?murah x??hehe

satu lagi weaver house,penah denga x??

kitakesitu said...

hi dear, semua house tu dekat jln tar-jln masjid india.depan sogo =)

try tgk this link http://kitakesitu.blogspot.com/2010/12/kedai-kahwin-murah-di-semua-house.html.

paper lantern tu tak sure pula dia jual tak kat situ,this week insyaAllah pegi sana,nanti i tolong tanyakan ya =) ada kata banyak je kat petaling street.kawasan cina kan.

weaver house tak pernah dengar la pula.eh ke nama lain petaling street ek?hee.nanti i'll try to find out