Followers

Thursday, January 27, 2011

~Jualan murah: Veil cantik~



Salam readers!


Ola, tuut cakk!


 Ololo, cute tak saya? Veil saya?
  

Ni panjang veil saya. Suwiitnye bila pakai.


Eheh, sapa nak beli veil yang cantik ni? Cepat-cepat..



Description: Veil ni hanya dipakai sekali saja masa tunang dulu.
Warna: Peach Cun Melecun
Harga: RM50
Condition: Sangat baik. Bau kedai lagi kot. Hehe.


Yeay.
Sapa nak bagitau tau.
Siapa cepat dia dapat. Ehee.




STATUS: SOLD 



tapi yang koleksi bawah ni belum sold out ye.







 Klik SINI untuk lebih lanjut 

tqvm

=)

 
 

15 comments:

miey anna said...

wohhh..tibe terbekenan..hehe =)

http://akemiey.blogspot.com/

kitakesitu said...

hi miey anna, da bekenan ya..sila2. boley nego lagi if betul-betul interested =)

sutra786@gmail.com said...

salam...

just ternampak veil u...
mst dh ade org bli kn...
ktne u beli ea law leh share...

tq ea...

kitakesitu said...

hi dear,available lg veil tu...mau ke?meh2... =)

miey anna said...

hye..dtg balik..nak jual aje ke??kalo sewa x aci ke??hikhik..tompang tanye aje..hehe

kitakesitu said...

ala beli jela,hehe i bg special price masuk posting mau?hee

miey anna said...

hehe..boleh godek2 lagi eh price die??hikhik

kitakesitu said...

boleh-boleh =) ada email tak?

suTra^Lara said...

hey u...

bawu tgok ur post..
still available x?huhuhu...

t email kat i..

thx dear..

Anonymous said...

salam..veil ni still available ke?or da ade yg beli??if still available,im interested to buy ;)

my email :ahlam_tihani@yahoo.com

kitakesitu said...

yeay,selamat dibeli oleh cik kautsar.thanks dear.

norinaomar said...

hi,saya norina..boleh share beli katmana?TQ dear!
chickenwing_08@yahoo.com

kitakesitu said...

@norina: beli di jalan tar veil tu... =)

Cahaya Hayati said...

kite suke la veil awak tu... xde da ke?kaler putih or baby blue? bli kt jalan tar? ari tu kte ke sana la mahal la xberbaloi nk pakai sekali jew... awk emel kt kte misshayati05@yahoo.com ek segala jawapan pertanyaan kite ni..heheh...

kitakesitu said...

@cahaya hayati: thanks suke veil kita =)hikhik.mesti pandai pilih dan pandai survey,insyaAllah dapat yang berbaloi.anyway,plz check ur inbox dear.