Click for BEST OFFERS

Followers

Wednesday, February 9, 2011

~Chocolate for wedding favors @ hantaran~

Salam lovelies!
 
Geram tengok chocs bawah ni. Nyum nyum.
Semuanya daripada Chocolate Wrapper.


 Best kan bagi coklat pada tetamu secantik wrapping ni. RM2.
Katanya, choc tu pun seedap =)


Yang ni pula siap box. Maka RM2 (choc) + RM2 (box)= RM4.
Haha ber equation maths la pulok.
Stylo abis. 


Yang ni choc puzzle with 8 bars. Big gift pack= RM55.
Boleh buat hantaran kan.
Saje je pilih pic ni sebab itu jiran i. Itupun nak cerita.lol.
 Hehe

 
Yang ni pula, Medium gift pack, choc puzzle with 3 big choc's bar.
Harganya RM45.


 Yang ni Small gift pack= RM35


Minibar choc = 50 pcs = RM35


Ini pula bila di combokan.
Small gift pack (1 pack) + Minibar (2 jars = 100 pcs)
= RM100 (Save la RM5)


Semua boleh customize ikut design kita.
Boleh tempek muka memasing. Hehe.


Berminat?
Klik sini untuk order


Have a nice day!

14 comments:

K.I.N.A said...

menarik!

~ NANA ~ said...

dr dulu suke tgk choc camni...nk bg kat semua org tp xde bajet...kekekeke

kitakesitu said...

@kina: yeah menarik tertarik! ada budget on saja.hee

kitakesitu said...

@nana: ehee sonok je kan tengok nama n muka kita terpampang kat situ.hehe.tak dapat bg semua orang,kat hantaran pn jadi la =)

thezaila said...

zaila dulu buat cekelat as door gift.. sbb budget kurang..maka buat sendiri =)

kitakesitu said...

@thezaila: waah..gigihnya u...demi nak kurangkan budget dan kepuasan atas sentuhan sendiri kan...kagum kagum =)share resepi bley?huhu

anaztasias nora aira said...

mmg comel.. joom kahwin pun ada wat kan :)

kitakesitu said...

@nora: a'a la,baru je melawat page tu...tempah banyak,dapat murah =)

ElyaElmo said...

haa btol...jom kawin pun buatt...murah pun murahh..rasanye die bukan based kat kl kot...

thezaila said...

boleh xde hal.. pm me..senang giler cuma remeh sikit.. =)

kitakesitu said...

@elya: betul betul betul.hee.jommkawen macam baru je start biz coklat wrapper ni kan =)

kitakesitu said...

@thezaila: yeeeva2 andrey2.orait dear,nnt i pm u eh.many thanks =)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

mase bertunang dulu ade beli small gift pack tu 2 untuk hantaran belah lelaki & perempuan & 200 keping chocolate untuk gift..

kitakesitu said...

@kasut pink: wohaa...syioknyaa...sedap tak ya coklat tu?