Click for BEST OFFERS

Followers

Saturday, February 19, 2011

~Wrist corsage cipta kelainan~


Salam lovelies!

 Biasanya kita tengok pengantin bersama hand bouquet je kan.
Kalau nak kelainan, boleh cuba style ni, Wrist Corsage.
Menarik juga.
Jom layan jom...


 Bunga di pergelangan tangan.
Nampak mudah sebab lilitan tu hanya dibuat guna riben.





Boleh lekatkan pada gelang juga.



Ini corsage bracelets.
Gabungan pearl sekelian.
Suwiit juga.

Bridesmaid pun boleh pakai.


(Ref: Sini)

Eh i suka yang ni la. Wink wink.

(Ref: Larose)

Ini juga! Simple tapi cantik.


Jarang nampak pengantin pakai wrist corsage kan =)
Have a nice day!

7 comments:

lovelyadibah said...

huhu~..suka!:) lagi2 kalo bridesmaid yang pakai!nie ada idea nie!hehe~

kitakesitu said...

@adibah: menarik juga, bridesmaid pun harus cantek =)

~ NANA ~ said...

wah...rse mcm nk pegi ball pulak...kekeke...btw nice idea instead of using bunga rozek

kitakesitu said...

@nana: ehee kaan...tak pernah lagi nampak orang sini pakai camni =)

Cik Puan Syafa said...

i loike!! lain dari yg lain ^__^

kitakesitu said...

@syafa: yeaah.tapi cik puan syafa dah lepas dah fasa ni.hehe.best2.boleh apply kat wed anak pulak nanati.hee jauh pk.lol =p

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

sangat sweet kay.... brilliant ideas... ;)