Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, February 22, 2011

~Mencari sesuap nasi~

Salam lovelies!


Mencari sesuap nasi. Alahai, tajuk tak boleh blah kali ni. Huhu.

Sebenarnya nak ajak all of u join my new fanpage di fb

named

...
...
...
...


taraaa

...
...
...

MUSLIMAH VOGUE
(type MUSLIMAH VOGUE dalam search box kat FB u olz and klik LIKE ya)
 


Ada jual-jual la sikit...

Boleh tengok-tengok dulu...














Kalau ada yang berminat, boleh juga ke http://bit.ly/muslimahvogue .

Macam-macam design t-shirt dan blouse ada.


Mencari duit tambahan mau kawin la katakn.

Ehee thanks. 

Have a nice day!

4 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Nak kawen wajib keje kuat cr income lebih2 sikit. Buat persiapan kawen duit mengalir mcm air je kan..huhu..

Selamat berjaya dalam bidang berniaga ni k ;)

kitakesitu said...

@kasut pink: yeah betul tu...duit macam air,kan bes air macam duit.hehe mulala ngarut tu.hee.do support me ya lovely frens...=)baru nak berjinak-jinak ni

~ NANA ~ said...

wah...bgus la tu da stat bisnes :)

kitakesitu said...

@nana: thanks dear =) semoga berjaya hendaknya.hehe