Click for BEST OFFERS

Followers

Tuesday, February 1, 2011

~Campur-campur warna~

Salam lovelies!

Nice juga warna campur-campur macam ni.



Tak senada.

Tapi masih berseri-seri.


(Ref: http://arma-couture.blogspot.com/)

Nice kan.

Haa...masa nilah gunanya Roda Warna.

Yeay!




(Ref: http://rendabellezza.blogspot.com/)

Ni pula dari pelbagai jenis bunga.

Ala-ala main campak-campak je.

Nice kan.

Got the idea?


Have a nice day!

12 comments:

~ NANA ~ said...

i pon ade tgk yg arma punye tu...mmg cantik...campur2 warna yg soft mmg cantek kn? nmpk sweet gitu...hehe

ctmah said...

aah..cantek..tp kena bijak pilih color la kan..

cik nurulain said...

mmg cntik. tp kena pndi match. lg satu still kena seragam. kalau 11 hantaran tapi semua kaler lain2 x cntik gak. hantaran ni bila seragam letak dekat2 nmpk cntik je. trust me...


p/s: buang la verification word time nk komen...susah org nk komen. just suggestion :)

kitakesitu said...

@nana: suwiit kan soft colour.try warna garang pun cun juga kalau pandai main combination colour.wink wink.

kitakesitu said...

@ctmah: yezza betul tu, kang salah pilih terus jadi buruk.aishh.kena study roda warna tu dulu =)

kitakesitu said...

@cik ain: ehehe harusla semua dulang mesti guna warna seragam.hee memang tak patut kot warna lain-lain.uish betullah,kalau pandai mix and match,sure naik serinya.

upss,pasal word notification tu,sorry ya,baru tau hari ni.itupun kalau ain tak inform sampai ke sudah i tak tau.hee thanks.nanti i godek-godek how to remove it ya. =)

iDa said...

hantaran kalau letak bunga banyak-banyak memng sangat cantik.. =D

kitakesitu said...

@ida: iyee betul tu ida.lagi-lagi if fresh flower =) tapi kalau yang artifisial pun ok juga asalkan kita pandai pilih,pilih yang nampak real =)

intan said...

hai dear. mmg cantik pon if u pandai buat combination. me guna 5 color as my theme tau; pastel color. (ivory-lilac-pink-turqoise-lime)..

kitakesitu said...

@intan: waah really?eh u dah buat ke?sudah post entry hantaran tu?nak tengoklah!pandai u pilih warna,sure cantik sangat kan. =)

intanorazam said...

i x buat lg hantaran, cuma i punye belut telur i dah buat color yg i cakap tu..ni link dia..

http://intanorazam.blogspot.com/2011/01/bunga-telur.html

intanorazam said...

i x buat lg hantaran, cuma i punye bunga* telur i dah buat color yg i cakap tu..ni link dia..

http://intanorazam.blogspot.com/2011/01/bunga-telur.html