Click for BEST OFFERS

Followers

Wednesday, November 9, 2011

~Diy mode: Quilling....~

As salam lovelies!


Apa itu quilling?

Gunting dan gulung kertas!

Senang je rupanya.

Hiks.

Konon-konon nak buat macam di post ini.



Camera hp cabuk je.

Blurry2.

Hee.


Have a nice day!

11 comments:

~ NANA ~ said...

cantik! dlu pernah try nk buat benda ni last2 give up sbb leceh & x reti nk tampal cmne...hihi

Lovely Emy said...

u pakai apa dear.? tutorial blh.?? nak pakai pencungkil gigi blh x.?? ;(

Q said...

Cantik2 and kemas jer..tutorial please.:)

plain jane said...

ye la.. tutorial plz... nak belajar juga

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..umi singggah dan follow:)

Cantik ..mcm mana nak buat ye?

kitakesitu said...

@nana: hehe thanks nana! memula rasa macam susah,banyak kali buat,kira senang juga rupanya, tp betul,bab nak bergam tu leceh sikit.hehe

kitakesitu said...

@emi: guna pencungkil gigil boleh emi =) apa2 je yang halus n sedikit keras,no hal lah.tak payah beli equip dia pun xpa. nak tutorial ye, insyaAllah i buat nanti,tp gambo x clear, camera rosak.sobs

kitakesitu said...

@q: thanks dear =) cuba jaya je tu. nanti ada kesempatan i buat tutorial ye =) tqvm

kitakesitu said...

@plain jane: hiks,bw bsabar ye dear, tutorial dlm proses.hehe insyaAllah

kitakesitu said...

@my life's journey: hi dear, salam berkenalan jg =) terima kasih singgah n will follow u too. camna nak buat? gunting n gulung ketas je.hehe nnt i gtau cmna ye =) thanks bminat

Kerry Mirza said...

rajinnyaaaaaaaaaaaaaaa!
korang pls jgn rajin sgt.kery dengki hahahaahaha