Click for BEST OFFERS

Followers

Saturday, December 10, 2011

~Cara kilatkan kuku dengan cepat dan murah~

As salam lovelies!

Impikan kuku berkilat tanpa ke pedicure n menicure?


Wuhuu..


Seperti ini?


Serius bersinar-sinar babe


Ni pulak gambar sebelum


Tak berkilat sebelum rawatan dibuat

Hehe rawatan lah sangat


Mau tengok apakah objek yang boleh menyinar-nyinarkan kuku u olz???





Jeng3






Apekah?





Hee maaplah seperti kebiasaannya gambo tak memuaskan

Nampak sipi-sipi tu takpe la ek



Ok2, meh i cite...


Ia nya nail polishing block dari Body Shop.

Ada 4 permukaan:
1. hitam= file nail edge-ala-ala kertas pasir
2. hijau= remove ridges
3. cream=smooth nail
4. putih= shine nail


Cara pakai, hanya gosok kuku tu pada step 1,diikuti 2, sampailah 4.


Terbukti berkesan dengan harga mampu milik
RM19.90

Dolu-dolu RM40++ tau



So apa lagi b2b, pakai inai, pastu shiningkan kuku dgn objek ini jom.
Best tak?

Tak perlu pakai cutex.

Hiks.



*Sila klik untuk khidmat sewaan


Have a nice day!

9 comments:

nurul izayani said...

thnx for sharing dear =)

erin moshimoshi said...

nanti kena cuci balik ni ehehhee ...
wah ade sewa easel ea ..
erin nak sewa satu boleh ..
mcm mna nak hntr ek :(

WaTy said...

hehehe ingatkan ade traditional way ke~ but good sharing babe! Bodyshop nye nail polish mmg sangat2 puas hati kalau pakai. :)

dhiera said...

pernah pakai nail polish tapi kuku macam jadi rapuh je. terus tak pakai sampai sekarang~

kitakesitu said...

@izayani: most welcome dear,sharing is caring =)

kitakesitu said...

@erin: ehee gosok sampai berkilat =)
utk sewa easel boleh je as long as date tu available, nnt i pm u eh =)

kitakesitu said...

@waty: hehe zaman skrg ni,teknologinya lebih canggih.apa yg terbaik, kte apply saja =) hehe

kitakesitu said...

@dhiera: lor, yeke dear.i baru je try pakai ni.seronok sbb dia shining.myb kuku jd rapuh sebab apply kerap n gosok yg 1st step with kertas pasir tu kerap kot.jadi kuku terhakis cpt. 4me,just apply step no4 which is part utk shining je utk maintain shining dia =)

lia fen said...

nak try jugak lah...