Click for BEST OFFERS

Followers

Friday, March 23, 2012

~Review: Makeup~

As salam lovelies!

Daripada pengalaman lepas, i dapat buat kesimpulan yang pemilihan mua@makeup artist yang tepat itu perlu bagi menyerlahkan kejelitaan si pengantin.

Siyes ini penting.

I dapat rasakan perbezaan yang ketara untuk sentuhan mua mahal sikit (bg i) n mua murah sikit.

(Ini berdasarkan pengalaman i, mungkin ada je mua yang affordable dengan harga yang berpatutan =) seperti pengalaman anda kn )

Hehe.


Ok, jom layan picca di bawah



Yakni tika menadah muka.




Masa nikah dan sanding

Dedua ni dari mua yang sama



Dan transformnya seperti berikut


Pssst...baju ni boleh di sewa.
Sila rujuk link ni =)

 

Pssst lagi. Tudung ni dah open booking seperti di link ni.
Veil pun boleh dibeli di sini.
=)



Ok, mari lihat mua kedua.


 Ni masa bertandang

Kurang kepuasan

Sebab gelaaaaaaaap

Huhu

Mana tak nya, main tonyoh je concealer dia ke seluruh muka.

Colour gelap pulak tu.

Sobs.
 


Menda dah lepas, tp dalam gambo ok je

=)


Jadi pada sesiapa yang tengah dalam perkiraan nak hire mua, pilih betul-betul supaya tak memburukkan anda di hari kejadian.

Kui3


I suggest Kak Awin Seindah Wajah sebab hasil kerja dia superb.

Makeup tahan sampai outdoor time di petang hari.

Makeup cantik dipandang live dan sama dalam gambar.


Ok, inilah cabaran utama mua kawen-kawen ni.

Berbeza dengan mua untuk rancangan tv.

Dan kata kak Awin, tak semua mua tv boleh makeupkn pengantin.

Sebab macam cakap tadi la, perlu tau skill buatkn cantik dipandang secara dekat dan dalam gambo nanti.



Have a nice day!



*Sila klik untuk khidmat sewaan

Jom jengok ke jualan blouse anggunku skali ye lovelies,
Muslimah Vogue Shop.

Really appreciate ur time darl =)
 

4 comments:

~ NANA ~ said...

kak awin mekapkn mmg cantik! hehe

kitakesitu said...

@Nana: nana, calit sikit meh =)
hehe betulla k.awin ni pro,sukaa sgt3 her touch =)

Cik Zimie said...

cantik.nampak flawless ok hihi

kitakesitu said...

@zimie: hehe thanks zimie =)