Click for BEST OFFERS

Followers

Friday, June 10, 2011

~Shoe Giveaway: Absolutelygorgeous By Amy~

Assalamualaikum lovelies!


Nak try join contest untuk shoe giveaway ni...hihi




Cara penyertaan :

1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.
- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.
- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.

2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut?

3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy(http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/) di blog anda.
(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)

4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page.

4. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com


Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.


___________________________________________________________

1. Kasut impianku...jeng3
Ref: Benjamin Adams

Disaluti batu-batu kristal Swarovski  dan leather lining untuk sokongan dan struktur lebih mantap, serta duchesse silk exterior for a luxurious look...berwarna dyeable white silk. Gulp.



2. Sebab pemilihan...

1.Comfortable
 Pemilihan kasut wedges adalah kerana ianya lebih selesa, dengan harapan tidak terpele’ot@terpelecok di hari bahagia tersebut. Malu weh kalau terjadi kejadian tu. Nauzubillah. Sebabnya jarang pakai heel. Wedges ni lebih supportive dan menjadikannya super-stylish shoes for a wedding

2.Contemporary
 Wedges will give you a very contemporary look and those important extra inches that make you feel so great! Terasa berkeyakinan untuk melangkah.

3.Design tak over
 Sometimes,less is more. Sebabnya dengan harapan baju pengantin dah melatop, hope kasut tak melampau sangat; dalam erti kata lain tidak sarat, namun masih kelihatan elegant.

4.Bahagian hadapan bertutup/hampir bertutup
Lebih sopan rasanya bila hadapan kasut bertutup. Lagipun dapat tutup sedikit sebanyak kebesaran sebenar kakiku itu. Hikhik. Terasa lebih bergaya dan mempesonakan.


Soalan dan jawapan extra...(ok,over kan..haha)

Kenapa mau join contest ni?
Sebab sangat menaruh harapan tinggi agar Absolutelygorgeous By Amy dapat designkn kasut idaman kalbuku, untuk digayakan penuh confident di hari bahagia itu. Lagipun agak sukar untuk mencari kasut yang sesuai dengan  kakiku yang agak lebar. Agar lebih selesa. Weuuu...syioknyee. Thanks Amy!



Ehe...done!
Semoga ada rezeki =)


Have a nice day!

4 comments:

absolutelygorgeous said...

thanks dear for taking part in the contest. =)

A.N.A said...

dear..good luck.

Hunny Kitty said...

gud luckkkkk

kitakesitu said...

@absolutelygorgeous,ana and hunny kitty: hee...thanks =p